10 کار ساده ای که می توانید برای از بین بردن ترس درونی خود انجام دهید

ترس درونی چیست؟

 احساسی که در اثر تهدید، خطر یا درد ایجاد می شود. در بیشتر مواقع، ما انسانها تمایل داریم بیش از حد وضعیت را نمایان کنیم و دچار ترس درونی شویم که به ناامنی و عدم توانایی ما برای عبور از آن اشاره دارد.

غالبا، ممکن است خود را درگیر رویدادی بدانید که بیش از مشکل واقعی دچار ترس درونی شما شده است. برای برخی از افراد، ترس درونی تمایل به ایجاد عقده ها و اختلالات شخصیتی خاصی در طولانی مدت دارد. این 10 کار ساده را که می توانید برای از بین بردن ترس درونی خود انجام دهید، بخوانید.

1. شما همان چیزی هستید که فکر می کنید

تا حدودی، این گزاره درست است. با تفکر مثبت در مورد خود می توانید اعتماد به نفس ایجاد کنید. این دلیل بیشتری ایجاد می کند که کنترل خیال خود را به دست بگیرید، بجای آنکه اجازه دهید ترس درونی شما افزایش یابد. در طول لحظات اضطراب عمیق، تمایل داریم که بدترین سناریوها را تصور کنیم که ممکن است با واقعیت مطابقت نداشته باشند.  برای غلبه بر ترس درونی خود می توانید به نتایج مثبت فکر کنید. با فکر کردن روی یک ذهنیت مثبت، این احتمال وجود دارد که شما قدرت رویارویی با یک موقعیت را پیدا کنید. اجازه ندهید که تخیل شما بهترین نتیجه را از شما بگیرد، مثبت بمانید و احتمالا آرام خواهید بود.

2. ترس از مرگ باعث از بین رفتن مرگ نخواهد شد

در دوران کودکی، اغلب چهره های خود را پشت دستان خود پنهان می کردیم و یک اتفاق ترسناک را برای عبور از کنار خود در نظر می گرفتیم. با تصوری که کودکان از آن برخوردارند، این رویکردی ظاهرا عملی بود. با این حال، به عنوان بزرگسالان، ما می دانیم که ترس های درونی تنها با تقابل برطرف می شوند.

 احتمال مردن یک ترس درونی است که فقط شما را از زندگی باز می دارد. یک رویکرد عملی دیگر برای مقابله با ترس شما از مرگ، بررسی افراد شجاعی است که برای مرگ خود آماده می شوند و نمونه ای را پشت سر می گذارند تا دیگران از آنها پیروی کنند.

3. خود را در معرض ترس قرار دهید

بهترین راه برای غلبه بر ترس درونی این است که خودتان را کاوش کنید و آنچه را که باعث ترس بیشتر شما در مراحل مختلف می شود، پیدا کنید. به عنوان مثال، اگر از عنکبوت می ترسید، با نگاه کردن به یک عنکبوت این ترس را کاهش دهید. دفعه بعد می توانید آن را لمس کنید و سپس سرانجام آن را در دستان خود بگیرید.

 یک بار، تمام این مراحل را طی کرده اید. پس این احتمال وجود دارد که شما بر آنچه که در کل ترسیده اید غلبه کنید.

4. شیفته ترس خود شوید

بعضی اوقات چیزی که از آن می ترسیم، چیزی است که می تواند احساس نشاط در بدن ما ایجاد کند. این همان چیزی است که شما می خواهید به آن دست پیدا کنید – آنقدر مجذوب ترس درونی خود شوید که تمایل داشته باشید از تجربه آن لذت ببرید.  به افراد در ورزش های شدید فکر کنید. آیا آنها از ارتفاع، آبشارها و سرعت نمی ترسند؟ اما به نوعی، آنها در مقابله با ترس خود بیش از ترس، از ترس هیجان زده می شوند. با دیدن ترس درونی خود به عنوان یک منبع مثبت انرژی، احتمالاً آن را بپذیرید و در نهایت بر آن غلبه کنید.

5. ترسناک است

آنچه باید به خاطر بسپاریم این است که گاهی ترسیدن اشکالی ندارد. انکار ترس درونی راهی رایج است که به آن اجازه می دهد خودش را با ناخودآگاه شما تلفیق کند و باعث اضطراب شما شود. یک ترس درونی با توجه به موقعیتی ایجاد می شود که از عهده شما خارج است. احساس ترس از طریق چیزی فقط یک واکنش طبیعی انسان است. به جای اجتناب یا واکنش بد نسبت به آن، آن را بپذیرید. پذیرش اولین قدم برای غلبه بر ترس شما است.

6. به خودتان پاداش دهید

غلبه بر ترس داخلی ریشه دار، به معنای برداشتن گام های کوچک برای بهبودی کلی از آن است. این بدان معنی است که شما باید هر پیروزی را در طول مسیر جشن بگیرید. مهم است که بهبودی تدریجی خود را تشخیص داده و به خود پاداش دهید تا کاملا بر ترس درونی غلبه کنید.

7. تنفس آرام یک روش مفید است

مواجه شدن با بیشترین ترس داخلی شما ممکن است باعث شود، مغز شما خاموش شود و کل بدن واکنش منفعلانه نشان دهد. در چنین مواقعی به یاد داشته باشید: تنفس کند اتصال کوتاه اضطراب است. این به بدن شما کمک می کند تا فارغ از آنچه مغز باعث فکر شما می شود، آرام شود.سعی کنید سریع تا 7 بشمارید تا ذهن خود را پاک کنید و نفس بکشید. سریع نفس بکشید و تا 11 در ذهن خود بشمارید. این کار را تکرار کنید تا زمانی که بتوانید خود را آرام کنید که احتمالا یک دقیقه طول می کشد. این یک روش موثر برای آرام سازی ذهن و بدن شما برای غلبه بر وضعیت موجود است.

8.تحلیلی بودن را امتحان کنید

وقتی دچار حمله وحشت ناگهانی می شوید، معمولا مغز شما بیش از حد احساساتی می شود و منطق شما را فرو می نشاند. بهترین کاری که در این زمان باید انجام دهید این است که از قسمت دیگری از مغز خود استفاده کنید و خود را مجبور کنید که به روشی منطقی و تحلیلی فکر کنید.

 برای رسیدن به این هدف، سعی کنید ترس خود را از 1-10 مقیاس بزنید، جایی که 10 بالاترین حالت ترسناک است. وقتی احساس اضطراب کردید، از خود بپرسید سطح اضطراب شما در چه حدی است؟ با زیر سوال بردن حالت روحی خود، شما به سمت یک روحیه آرامتر و بهتر تمایل پیدا می کنید.

9. شما تنها نیستید

بسیاری از مردم در ترس خود را منحصر به فرد می دانند. با در نظر گرفتن اینکه بسیاری از افراد دیگر همان نوع ترس را از سر گذرانده اند یا هنوز هم از آن عبور می کنند، در حال پذیرفتن راه حل برای ترس خود هستید. بسیاری از گروه ها و جلسات بحث برای افرادی وجود دارد که ترس های مشابهی را تجربه می کنند. با پیوستن به چنین گروهی، می توانید به طور آشکار درباره ترس خود بحث کنید و هر زمان که مشکل ایجاد شود، یک رویکرد جامع برای حل مشکل خود پیدا کنید.

10.خود را ابراز کنید

بسیاری از روانشناسان به بیماران خود توصیه می کنند، هر زمان دچار ترس درونی شدند، یک ژورنال تهیه و احساسات خود را ثبت کنند. این ژورنال ها اغلب در نشان دادن محرک ترس درونی آنها کمک می کند.

 با عبور از علت اصلی ترس، شانس یافتن درمانی را بهبود می بخشید. همچنین بسیاری از انجمن های گفتگوی آنلاین وجود دارد که افراد احساس اضطراب و افسردگی خود را از بین می برند. مزیت اصلی ابراز وجود این است که به شما کمک می کند تا از ترس خود بیرون بیایید و بتوانید کنترل شرایط را به دست آورید.

نتیجه نهایی

اینها برخی از روش های ساده برای غلبه بر ترس درونی شما است. با تمرین گاه به گاه این قوانین، به شما این فرصت را می دهد که در مقابل ترس های خود جبهه ای شجاعانه داشته باشید. به یاد داشته باشید، شما بهترین قاضی و مدافع خود هستید.

می توانید این نکات ساده را تمرین کنید و خود را به یک حالت کلی برسانید تا ترس های خود را تسخیر کنید. همه ما یک ترس درونی داریم که باید بر آن غلبه کنیم.

[yasr_visitor_votes readonly="false"]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *